Oulun Merenkävijät ry:n uutiskirje 4/2021

___________________________

  • Jäsenmaksut
  • Katsastukset alkavat
  • Sammutinhuolto osa 2.
  • Lippujen nosto ja lasku, kuinka viikkaan virallisesti
  • Johteenpookin talkoot

___________________________

Kausi on avattu

Seuran tervehdys

Kauden avaus järjestettiin virallisesti viime lauantaina 8.5. klo 12.00 lipunnostolla ja palosammutinten tarkistuksilla, kaikki tietysti vallan mallikkaasti jonottaen ja ilman päähinettä.

Nyt säätiedot lupaavat kaunista kevätsäätä, jotta arimmatkin uskaltautuvat veneitä ruopsuttamaan, toivon mukaan jopa t-paitasilla.

Jäsenmaksut

Oletpa nuori tai vanha jäsen, jäsenyys takaa hienot kokemukset maalla merellä ja saarissa. Jäsenmaksut lähetetään lähipäivinä voimassaoleviin sähköposteihin. Juniorijäsenmaksut on jo lähetetty huoltajan sähköpostiin. Tarkista Suulista, että sinulla on oikea sähköpostiosoite.

Huom. seuran tilinumero on muuttunut, tarkista laskulta tai sivuiltamme ihan alareunasta.

Katsastukset

Katsastuspäällikön päiväkäsky: Muista aina liikenteessä, monta vaaraa ompi eessä. Huolehdi siis ajoissa veneesi katsastus. Varauskansio on vartiokopin eteisessä. Katsastuspäivät ovat:
Johteenpookissa 1.6. ja 2.6., 8.6. ja 9.6., 15.6. ja 16.6. sekä 21.6., 22.6 sekä 23.6.
Kiviniemessä sekä Rajahaudassa 8.6.
Muista siis varata aikasi.
Huomio myös se, että katsastuksessa sinulla on katsastusmaksu maksettu ja kuitti mukanasi sekä kaikki katsastusvarusteet ovat esillä.
Vain katsastetut veneet ovat oikeutettuja seuran perälipun käyttöön.

Veneilijän katsastusohjeet löydät täältä

Sammutinhuolto osa 2.

sammutinhuolto

Yleisön pyynnöstä sammuttimien huolto jatkuu lauantaina 22.5. , joten varaa vitonen (5 € /sammutin) mukaasi ja paljon sammuttimia. Sammuttimet huolletaan entisessä paikassa eli siinä Johteenpookin pihalla – muista turvavälit.
(hätätilassa voit maksaa POOKIoskille kortilla).

Lipunviikkaus

Liput nousivat taas ilman juhlallisuuksia, toki myös ilman päähinettä.

Pieni muistutus lippujen viikkaukseen onkin nyt paikallaan kaikille, jotka suorittavat vartiovuoronsa. Pieni kunnioitus lippujamme kohtaan.

Helpoiten taittelu käy luonnollisesti kaksin, mutta onnistuu toki yksinkin – varoen, ettei lippu kosketa maata POOKIoskin pöytiä voi käyttää hyödyksi.

Johteenpookin talkoot

Johteenpookin kesätalkoot lauantaina 22.5. Ilmoita itsesi apujoukkoihin POOKIoskille tiistaihin 18.5. mennessä, jotta osaamme varautua riittävällä talkooruoka- ja juomamäärällä.

Tarkoituksena on pestä Johteenpookin ikkunat, uusia silikonit, siivota (haravoida pihat) ja muutoinkin entrata paikat edustuskuntoon.

Talkoolaisille tarjotaan grillimakkarat ja alkoholittomat janojuomat sekä luonnollisesti alkuillan-sauna.

Talkoot aloitetaan klo 12.00 ja sauna lämpiää siten, että naiset pääsevät löylyttelemään jo n. klo 15.00, (miehille on makkaran mättöä silloin).

Iltaa jatketaan POOKIoskin edullisilla antimilla sekä makkaranpaiston ja saunan merkeissä.