Uutiskirje 3/2024

Kesä on ihan kohta täällä ja vihdoin päästään laittamaan veneitä kesäkuntoon!

Hallituksen terveiset

Seuran kevätkokous pidettiin tiistaina 16.4. Kokoukseen osallistui toistakymmentä seuran jäsentä ja illan aikana käytiin läpi viime vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus.

Kevättori ja kauden avajaiset

Perinteinen kevättori pidetään tulevana lauantaina 4.5.2024 alkaen klo 10:00. Lipunnosto klo 12:00. Johteenpookin pihalla tuote-esittelyä sekä sammutinhuolto. Myös kioski palvelee koko päivän.

Sammutinhuolto maksaa 5€ / kpl. Varaathan riittävästi jonotusaikaa ja tasarahan mukaasi. Toinen sammutinhuoltopäivä järjestetään lauantaina 18.5. klo 10:00 -13:00.

Telakkasäätiön terveiset

Vartiovuorojen varaus aloitetaan 4.5. klo 12:00. Varauskirja on esillä̈ vartijakopin eteisessä̈. Vartiointivuoroja voi varata 31.5. asti. Tämän jälkeen säätiö̈ määrää̈ vuoron varaamattomille.

Huomioittehan, että vartiointivelvollisuus koskee myös veneitä, jotka ovat telakoituna kesän aikana alueella. Vartioinnin laiminlyönnistä̈ seuraa 200 € sanktio. Varauslistan poiston jälkeen tulevia ilmoituksia ei oteta huomioon.


Katsastukset alkavat

Veneiden runkokatsastukset alkavat kevättoripäivänä 4.5.2024. Tarkistathan oman veneesi katsastustarve ja poista pressut veneen päältä. Merkkaa venepukkiin veneesi nimi ja rekisterinumero. Lisäksi kirjoita lappuun vielä nimesi ja puhelinnumerosi. Punaisia pahvilappuja ja muovisiteet lappujen kiinnitykseen löytyvät huoltorakennuksen seinältä – kotelosta.


Oulun kaupunki tiedottaa: Kulkurajoituksia Hartaansaareen venereitillä 2024

Hartaansaaren venereitillä, Hartaanrannan ja Hietasaaren välisellä veneväylällä, on kulkurajoituksia tulevan veneilykauden 2024 aikana Hartaansillan rakennustöiden ja työsillan purkamisen takia. 

Kulkuaukon leveys on 6 metriä ja kulkukorkeus +1,91 metriä (N2000) keskiveden (MW) aikaan. Veneilijöiden kannattaa huomioida, että todellinen alikulkukorkeus vaihtelee merenpinnan vaihteluiden mukaan, jolloin korkean veden aikaan merkissä asetettu mitta ei välttämättä täyty. Työsiltaan on kiinnitetty 1,4 metrin rajoitettua alikulkukorkeutta osoittava merkki, jossa on huomioitu vesiliikennemerkkien 0,6 metrin aallokkovara.

Kulkurajoitteet poistuvat ja venereitti avataan yleiseen käyttöön loppukesästä 2024. Kaupunki pahoittelee rakennustöistä ja työsillan purkamisesta veneilijöille aiheutuvaa häiriötä.


Seuran peräliput


Kesäkahvila POOKIoskiKirjoitettu

luokassa

, ,

Kirjoittanut

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *