Uutiskirje 1/2024

Vaikka maassa on hanki ja meri jäässä, on selviä saapuvan kevään merkkejä jo ilmoilla. Hallitus on järjestäytynyt uuteen vuoteen ja kevään purjehtijakurssin suunnittelu on jo kovassa vauhdissa. Vuoden ensimmäinen Teemailta pidettiin tammikuussa ja toinen teemailta on luvassa tällä viikolla STO:n Sailing Centerin järjestämänä.


Hallituksen terveiset

Syyskokous pidettiin 23.11.2023 Johteenpookissa. Kokoukseen osallistui toistakymmentä seuran jäsentä ja illan aikana käytiin läpi vuoden 2024 budjetti ja toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelman pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä. Jäsenmaksuihin päätettiin tehdä ainaisjäsenten jäsenmaksun osalta korotus 20 euroon. Tällä korotuksella katetaan SPV:n jäsenmaksukorotus sekä Röytän toimijoiden jäsenmaksu, jolla katetaan majojen ja laiturien sähköt.

Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Sanna Hietala, kun Riku Peltokorpi luopui erovuorolaisena hallitusvastuustaan. Riku jatkaa edelleen vastuuroolissaan Purjehduskoulumme rehtorina. Iso kiitos Rikulle kaikesta tähänastisesta ja Sannalle lämpimästi tervetuloa! Muutoin hallituksen rivit pysyivät ennallaan.

Vuoden 2024 hallitus. Kuvassa vasemmalta oikealle Sanna Hietala, Petteri Ylikotila, Jaakko Mattila, Tuomo Tapanila, Reeta Korhonen, Timo Liikanen, Seppo Parhi, Jarmo Kiuru ja Sinikka Hurskainen.

Tapahtumat

Viikon menovinkki: STO:n Sailing Centerin järjestämä teemailta keskiviikkona 7.2.2024 klo 17 alkaen Johteenpookissa. Illan aikana Sailing Centerin toiminnan esittelyä sekä J70 ja Melges24- veneiden purjehdustekniikkaa ja trimmaamista. Kaikki kilpapurjehduksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Vuoden ensimmäinen Teemailta pidettiin Johteenpookissa 23.1.2024 aiheena Meri -VHF. Jarmo Kiuru kävi esityksessään läpi teknisiä perusasioista meriradion toiminnasta ja muistutti säännöllisen testaamisen tärkeydestä.

Kilpapurjehduksen teemailtaa on alustavasti suunniteltu maaliskuulle ja tulevan kauden kilpailukalenteri on jo suunnitteilla. Tästä tulossa lisätietoa. (HUOM. kilpailutoimikuntaan kaivataan lisää aktiivisia toimihenkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut, olethan yhteydessä Timo Liikaseen timo.liikanen@oulunmerenkavijat.fi)

Perinteinen kevättori ja kauden avajaiset on suunnitteilla lauantaille 4.5.2024. Tarkempaa infoa tulossa lähempänä. Merkitsehän päivä jo kalenteriin!

Kirjoitettu

luokassa

, ,

Kirjoittanut